Onderhoud

Bij Jachtservice Zeeland kunt u terecht voor alle vormen van technisch onderhoud, reparaties en zomer-/winterklaar maken van zeil- en motorboten. Wij leveren u een prima service voor een zeer concurrerende prijs, waarbij we altijd doen wat we beloven. Kortom, voor onderhoud en service bent u bij Jachtservice Zeeland aan het juiste adres!

Motor onderhoud

Buiten de bekende merken Lombardini, Perkins, Yanmar en Volvo Penta hebben wij vele typen voortstuwingsinstallaties in onderhoud. Het werk varieert van een reguliere motorbeurt tot het leveren en monteren van alle gewenste reservedelen.

Zomer-/winterklaar maken

Voor het nieuwe vaarseizoen kan Jachtservice Zeeland diverse onderhouds-werkzaamheden voor u uitvoeren. Denk hierbij aan het vervangen van impellers, olie en filters. Maar ook voor onderhoud aan keerkoppelingen, heckdrives en boegschroeven kunnen wij u van dienst zijn.

Ook met de onderkant van het schip weten wij raad; tijdens onze controle beoordelen wij of anodes vervangen dienen te worden en wordt er gekeken naar de slijtage van de schroefaslagers.

 

 Het onderhoud van Jachtservice Zeeland:

  • Jaarlijkse onderhoud
  • Winterklaar maken schepen
  • Onderhoud motor/techniek
  • Controle/onderhoud onderwaterschip